Frägsta Hälsingegård

God Jul & Gott nytt år!

-->

Buon Natale e Buone feste!

Året närmar sig sitt slut! Snart går vi in i 2020 med stora förväntningar. En hälsning från familjen Rugolo på Frägsta med lite vad som händer närmast och lite om året som gott!

Evenemang på gång närmaste tiden.

För första gången öppnar vi det nya året med en trettondagshelg där vi erbjuder en fantastisk middag. En trerätters med mycket upplevelse, 4 januari, bokning och mer info https://fragsta.se/trettondan

Våra uppskattade hälsokvällar där vi berättar under en kort föreläsning om kostens förändring och dess påverkan på vår hälsa. Vi presenterar ett viktigt hälsokoncept och avslutar med mingel tillsammans med lättare rätter. Nästa tillfälle är 9 januari.
https://fragsta.se/halsokvall

Oliovljan i det italienska köket är en av de viktigaste ingredienserna och på Frägsta har vi alltid haft högsta prio på att ta in den bästa kvalitén. Vi inleder året med att aktivera smaklökarna under en olivoljerovning. Till bords serveras Pinza med mozzarella och olivolja.
Nästa tillfälle 11 januari.
https://fragsta.se/pinsa

Boka konferens under vintern, eller boka en aktiv konferens med pastatillverkning.
https://fragsta.se/konferens

Vad hände under 2019
Inledningen av året visade vara ganska lugn, fram till februari. Vi öppnade tillgängheten redan efter mitten på februari vilket resulterade i ett antal bokningar tidigt på våren.
Denna trend höll i sig och under sommaren hade vi fullbokat på paketen med middag & övernattning vilket gav ett fantastiskt resultat för sommaren.

Påsken är som vanligt en stor tradition och som vanligt kommer ni kunna boka bord till den fantastiska Påskmåltiden! Vi kommer lägga ut erbjudandet för 2020 lite längre fram!

Ett flertal bröllop firades på logen och till 2020 har vi fått in en mycket stor efterfrågan så flera helger kommer gården vara abonnerad för bröllop.

Årets nya upplägg av vårt italienska julbord blev en succé!  Vi serverade buffen med uppläggsfat vid varje bord vilket gav gästerna möjlighet till att se exakt vad det hade för ostar, chark, friteringar och andra läckerheter på tallriken medan vi presenterade. Inför 2020 kommer vårt julbordskoncept att fortsätta på detta spår!

Familjen Rugolo kommer nu vila ut och fira jul och nyår! Så vi ses till trettondagshelgen igen!

Vi hörs vid nästa utskick och önskar alla våra kunder och vänner en fantastisk Jul där vi hoppas ni får möjlighet att ha tid med varandra titta tillbaka på det positiva som ni fått uppleva under året som gått! En blick framåt på 2020 med en målplan som bygger på gågna årets goda erfarenheter för att ge oss alla ett fantastiskt nytt år!

Benvenuti a Frägsta!
La famiglia Rugolo!
Frägsta Hälsingegård
www.fragsta.se
Tel +46 (0)650 30970

× Chat