Frägsta Hälsingegård

News Hälsingegårdsdagarna 25-26/5 på Frägsta

-->

Buonasera!

Det känns som snön va här för länge sedan, grönskan har exploderat….. fortsätt läsa längre ner. Först lite vad som händer på gården under Hälsingegårdsdagarna!

Vi har fått ny leverans av olivoljor från Piero Intini, den eftertraktade citronolivoljan har också kommit, Skynda er att beställa den tar snabbt slut!

26-27/5 Har vi öppet i samband med Hälsingegårdarnas dagar!

26/5 serverar vi lunch på dagen mellan kl. 12-15 boka bord eller droppa in https://fragsta.se/265-lunch-halsingegardarnas-dagar

kl. 17.30 inleder vi med en spännande kväll med mozzarella demo följt av middag med viner från Apulien presenterade av vår vän Roberto som kommer från Gioia del colle på Murgia högplatån. Boka din plats här https://fragsta.se/265-mozzarellademo-och-middag

27/5 firar vi morsdag med en trevlig lunch som kan kombineras med två viner från Apulien. https://fragsta.se/275-morsdags-lunch-pa-fragsta

Äntligen kan man skryta om vädret som till och med är bättre en det som är i Italien där det regnar o det regnar så folk inte orkar med allt det blöta.

Rolfstaån här på Frägsta har varit fylld till brädden så pass att golvet i badstugan nere vid vattnet varit täckt med vatten. Äntligen börjar nivån sjunka!

Vi var ute och paddalde kajak häromkvällen och fick uppleva den ovanligt starka strömmen när vi paddlade mot Näsviken. Det blev väldigt kul att paddla tillbaka med strömmen.
Passa på med det fina vädret kom och hyr kajak!

Vi hörs vid nästa utskick ha det bra så länge och hoppas få träffa er på Frägsta!

Benvenuti a Frägsta!
La famiglia Rugolo!
Frägsta Hälsingegård
www.fragsta.se
Tel +46 (0)650 30970

× Chat