Hösten och vintern

-->

Buongiorno!

Sommaren är förbi och tiden har rullat på snabbt. Det känns overkligt att vi redan är inne i oktober månad!

Evenemang på gång närmaste tiden.

A la carte middagar har vi på fredagar och lördagar men vill man boka någon annan kväll går det bra om man är ett större sällskap. Boka bord eller middag med boende 
https://fragsta.se/italiensk-restaurang

Farsdag söndag 10/11 serverar vi en måltid med två rätter från kl. 12.00 – 20.30.
https://fragsta.se/farsdag

Boka konferens under hösten, eller boka en aktiv konferens med pastatillverkning.
https://fragsta.se/konferens

Under hösten har vi hälsokvällar där vi har en föreläsning om kost & hälsa som följs av mingel och en lättare buffet middag. Nästa tillfälle är 11/10.
https://fragsta.se/halsokvall

Vårt italienska julbord kommer igång den 15/11 och håller på till 14/12. Boka bord i tid för flera datum är redan fullbokade! Lite nytt spännande upplägg för årets upplaga, läs mer…. https://fragsta.se/italienskt-julbord

Nu till det som hänt sedan sista nyhetsbrevet!

Vi har haft en rekordsommar i år vad gäller antalet besökare som valt att bo och äta middag på gården.

Vår son Daniel och Michelle (kusin till Jen) jobbar på mejeriet för att framställa den fantastiska mozzarellan med senaste tillskottet “burrata” den krämiga mozzarellan en riktig njutning! Michelle bor kvar hos oss men har mindre tid att hjälpa oss på gården, men han fixar det han hinner med samma passion som alltid! http://fragstamejeri.se

Under sommaren har vår dotter Camilla jobbat lite extra på andra platser men ryckt in under fullbokade kvällar. Hon studerar på gymnasiet med stor framgång och kommer även hjälpa oss under julbordet så ni som bokar kommer få träffa henne också i personalen.

Vi hörs vid nästa utskick ha det bra så länge och hoppas få träffa er på Frägsta!

Benvenuti a Frägsta!
La famiglia Rugolo!
Frägsta Hälsingegård
www.fragsta.se
Tel +46 (0)650 30970

× Chat