Frägsta Hälsingegård

Julbord och vintern 2022

-->
Julbord-dukat-matsal

Julborden inleds 24 november 2022

Nu börjar det dra ihop sig för Julborden på Frägsta, bara 1 vecka kvar till start!
Ni möts på gården av en riktig julstämning där värmen strålar ut från tända kaminer och levande ljus. Det blir som vanligt på Frägsta en serverad flera-rätters måltid som ger möjlighet till att njuta av maten på italienskt traditionellt vis.

Mer information om priser och övrigt hittar du på https://fragsta.se/julbord-boende

Lite mer om familjen Rugolos liv på gården kan du läsa om längre ner.

Skicka bokningsförfrågan för julbordet längre ner på denna sida!

Nu har familjen Rugolo varit på Frägsta i över 10 år, men trots det blir man lika förvånad och övveraskad när mörkret och det första snön kommer! Det är alltid något man ville avsluta innan snön börjar falla och varje år blir något fix i sista minuten.

Året som gått har varit positivt med nya insikter om hur man driver verksamhet bäst på en sådan här gammal gård. Nu när barnen (ungdomarna är väl mer korrekt) flyttar från oss blir jag och Jen kvar och får fundera på hur vi vill leva vidare på gården.

Dottern Camilla har flyttat till Gävle där hon studerar på högskolan vilket gör att hon är allt mindre hemma. Ofta när hon kommer är det helg och då har vi jobb så vi brukar be om hjälp.

Sonen Daniel har hjälpt oss en hel del under året men är på väg att ge sig ut i världen på en resa. Han har givit oss många bra insikter att fundera på och vi får se var han hamnr och om han känner att Frägsta kan vara en intressant plats att leva och verka på.

Nu väntar en period med mycket jobb och sedan stänger vi för säsongen med det sista julborden och öppnar igen när vädret börjar bli lite varmare.

Saluti dalla famiglia Rugolo!

Tack!

Vi har tagit emot din bokningsförfrågan, skulle du inte få svar av oss inom 24 timmar hör gärna av dig på 070 266 15 86.
Med vänlig hälsning Henrik Rugolo

× Chat