Frägsta Hälsingegård

Sommar 2021! Öppettider

-->

Buona estate a tutti dalla famiglia Rugolo!

Vi har öppet under sommaren för bokning av måltider på vår restaurang, paket med boende och middag, paket med bastu, kajak paddling cykling!

Även om många har tagit vaccin får vi även denna sommar inte glömma vikten av att följa FHM råd för att undvika smitta av den anledningen är vi extra noga med att måltider bokas i förväg så vi kan styra antalet för att hålla social distans.

Det går att boka bord på tisdag – lördag https://fragsta.se/lunch-middag

Vi erbjuder paket med övernattning middag två rätter och frukost med gårdsberättelse. https://fragsta.se/boende-middag

Vi erbjuder paket med bastu, middag, boende, frukost och gårdsberättelse. https://fragsta.se/bastupaket

För er som inte kan komma till oss av olika skäl men ändå vill njuta av vår mat går det att beställa take away. https://fragsta.se/take-away

Det går bra att boka via formulär på varje sida eller telefon SMS/whatsapp till 0702661586 eller epost till info@fragsta.

Passa på att ha lite aktivitet när ni kommer till gården, vi erbjuder cykeluthyrning, kayakuthyrning, man kan låna Ping pong bord på logen, ta en ruddtur med vår roddbåt på Rolfstaåns lugna vatten och runt oss finns stora möjligheter till fina vandringar i det djupa skogarna för att få sig ett skogsbad!
Vid den lilla stranden nedanför gården kan de mer modiga ta sig ett dopp i det friska åvattnet som för Dellensjöarnas vatten ner mot havet. Är man ett badkruka kan man hyra bastun och värma upp kroppen innan man badar.

× Chat