Frägsta Hälsingegård

Konferens i Hälsingland

Konferenssalens egenskaper

På Frägsta Hälsingegård kan vi ta emot grupper med upp till 25/35 personer beroende på salens uppsättning. Vi kan erbjuda grupprum utöver själva salen så arbetet kan delas i mindre grupper. Konferera i en fantastisk miljö i Hälsingland!
I lokalen finns, trådlöst Internet, blädderblock, white board, PC kanon och anteckningsmaterial.

Konferens på Hälsingegård

Perfekt för ledningsgrupper, kurser och konferenser, övernattning finns för 5/8 personer enkel/dubbelrum.

Varva ner med konferens i Hälsinglands landsbygd

Konferenssal Hälsingland

I vardagens brus och fullspäckade kalendrar är det ibland svårt att varva ner! I Hälsinglands gårdar med vackra omgivningar och den positiva energin som Frägsta ger, kan man verkligen få fokus på rätt saker att prioritera för att nå de uppsatta målen! Stanna upp till en måltid där det enligt italiensk tradition skall ägnas rätt tid åt att njuta av maten som sedan ger vidare kreativitet i arbetet.

Prisdetaljer konferens Hälsingland

I Frägstas priser ingår tillgång till mötesrum och övre våningen där fikat också kan serveras, italienska lunchen serveras i salarna med sprakande brasor under dom kyligare perioderna på året.

Boka din konferens i Hälsingland
Konferenssal på Frägsta

Erbjudande halvdagskonferens Hälsingland
Halvdagskonferens på Hälsingegård med 1 kaffepaus, lunch och konferenssal utrustad med papper, pennor, vatten, pc kanon, blädderblock och whiteboard 795* kr + moms
*minimiantal deltagare 10 personer

Kontakt & bokning: Frägsta Hälsingegård – tel mobil +46 70 2661586 mail info@fragsta.se

Referenser

Longqind coachingHar valt att använda Frägsta Hälsingegård som utbildningsställe.

”För att få nya kunskaper och insikter bestående från en utbildning är miljön väldigt viktig. På Frägsta får vi en avslappnad miljö där det är lätt att fokusera och tillsammans med den underbara maten får deltagarna många positiva minnen att relatera den nya kunskapen till”

De flesta kursdeltagare återkommer även till Frägsta för egna evenemang och det är ett gott betyg på mycket bra service och kvalitet.

Är du intresserad av personlig utveckling och engagerande ledarskap läs gärna mer om detta på vår hemsida. www.longwindcoaching.com

Med bästa rekommendationer av Frägsta Hälsingegård Lasse Nygren

Longwind Coaching hjälper chefer, ledare och entreprenörer att skapa en meningsfull förändring i sina liv och i sina organisationer.
Email: info@longwindcoaching.com

Tack!

Vi har tagit emot din bokningsförfrågan, skulle du inte få svar av oss inom 24 timmar hör gärna av dig på 070 266 15 86.
Med vänlig hälsning Henrik Rugolo

× Chat