Frägsta Hälsingegård

Bastu i Hälsingland

-->

Upplev Frägstas bastu i Hälsingland

Boka bastu paket med middag och övernattning

Kom till Hälsingland njut av en bastu med förfriskande dopp i Rolfstaåns friska vatten som rinner förbi Frägsta, känn värmen som ligger kvar i kroppen och ger en avslappnad känsla inför middagen med antipasto och en pasta kombinerat med ett gott glas italienskt vin.
Sedan väntar en övernattning i det lugna och trevliga rummen och på morgonen njuter man av Frägstas uppskattade frukost! .

Paketet med bastu, middag 2 rätter, övernattning, frukost och gårdsberättelse kostar 1559 kr/person

Dessert kan beställas på plats:
– tallrik med tre små desserter 145 kr
– liten dessert med kaffe 95 kr

Boka bastu med middag

Kom till Frägsta njut av ett bastubad med förfriskande dopp i Rolfstaåns friska vatten, känn värmen som ligger kvar i kroppen och ger en avslappnad känsla inför middagen med antipasto och en pasta kombinerat med något gott att dricka.

Middag två rätter 459 kr/person och bastuhyra 500 kr för 2 timmar.

Boka hyra av bastu!

Byggd i timmer inne i den gamla tvättstugan med en fantastisk utsikt över Rolfstaån. Största delen av de material som vi använt kommer från olika historiska byggnader som rivits och vi tagit reda på, timmer, fasadplankor som slipats rena så det har en vacker patina, sedan är väggarna lerputsade och på det har vi återigen använt gamla fasadbrädor. En rustik och mysig miljö där man hoppar i det svala åvattnet som sakta rinner förbi.

Att hyra den kostar 500 kr tillgänglig i 2 timmar (förbokas då den måste värmas med vedeldning cirka 2 timmar innan)

Boka din bastu i Hälsingland

logga-halsinglandUpplev mer av Hälsingland kontrasternas landskap!
Se vad du kan göra mer under hela året, med korta förflyttningar når du flera intressanta besöksmål både vår, sommar, höst som vinter!
https://halsingland.se

Under vintern/Våren 2022/2023 var vi tvungna att öppna en vak med motorsåg för att kunna  isbada/kallbada antingen endast bad eller i samband med bastun. låg kvar till 15 april!

Under vinterhalvåret är det en fantastisk upplevelse att bada bastu och kunna doppa sig i en isvak. Välkommen på en upplevelse med vinterbastu i Hälsingland.
Perfekt om man gillar vinterbad/kallbad så kan efteråt njuta av en varm bastu

En kall morgon med vinterbad, när luften är kall känns vattnet varmare.

Tack!

Vi har tagit emot din bokningsförfrågan, skulle du inte få svar av oss inom 24 timmar hör gärna av dig på 070 266 15 86.
Med vänlig hälsning Henrik Rugolo

× Chat