Frägsta Hälsingegård

Frägsta konferens på hälsingegård

På Frägsta kan vi ta emot grupper med upp till 25/35 personer beroende på salens uppsättning. Vi kan erbjuda grupprum utöver själva salen så arbetet kan delas i mindre grupper.

Perfekt för ledningsgrupper, kurser och konferenser, övernattning finns för 5/8 personer enkel/dubbelrum.
Med närliggande boende kan vi erbjuda övernattning för 30 personer.

I vardagens brus och fullspäckade kalendrar är det ibland svårt att varva ner! I denna Hälsingegårds hus där tystnad, vackra omgivningar och den positiva energin som platsen ger, kan man verkligen få fokus på rätt saker att prioritera för att nå de uppsatta målen! Stanna upp till en måltid där det enligt italiensk tradition skall ägnas rätt tid åt att njuta av maten som sedan ger vidare kreativitet i arbetet.

I priset ingår tillgång till mötesrum och övre våningen där fikat också kan serveras, italienska lunchen serveras i salarna med sprakande brasor under dom kyligare perioderna på året.

I lokalen finns, trådlöst Internet, blädderblock, white board, PC kanon och anteckningsmaterial.

 

Kontrollera tillgänglighet och boka din konferens här!

Konferenssal på Frägsta

Erbjudanden halvdagskonferens
Erbjudande för halvdagskonferens med lunch, kaffe, eftermiddagsfika och konferenssal utrustad med papper, pennor, vatten, pc kanon, blädderblock och whiteboard 495 kr + moms

Kontakt: Frägsta Hälsingegård – tel +46 650 30970 mobile +46 70 2661586 mail info@fragsta.se

Referenser

Longqind coachingHar valt att använda Frägsta Hälsingegård som utbildningsställe.

”För att få nya kunskaper och insikter bestående från en utbildning är miljön väldigt viktig. På Frägsta får vi en avslappnad miljö där det är lätt att fokusera och tillsammans med den underbara maten får deltagarna många positiva minnen att relatera den nya kunskapen till”

De flesta kursdeltagare återkommer även till Frägsta för egna evenemang och det är ett gott betyg på mycket bra service och kvalitet.

Är du intresserad av personlig utveckling och engagerande ledarskap läs gärna mer om detta på vår hemsida. www.longwindcoaching.com

Med bästa rekommendationer av Frägsta Hälsingegård Lasse Nygren

Longwind Coaching hjälper chefer, ledare och entreprenörer att skapa en meningsfull förändring i sina liv och i sina organisationer.
Email: info@longwindcoaching.com

×

Powered by WhatsApp Chat

× Chat