Frägsta Hälsingegård

God Jul & Gott nytt 2023!

-->
vinterdag december22

Familjen Rugolo från Frägsta önskar God Jul!

Året närmar sig sitt slut! Snart går vi in i 2023 med utmaningar och stora förväntningar. En hälsning från familjen Rugolo på Frägsta med lite vad som händer närmast och lite om året som gott!

Vi vill börja med att tacka alla som under detta år har visat sin glädje och uppskattning för det vi gör på Frägsta på många olika sätt!

Det blir ett utmanande årsslut och start på det nya året med de elpriser som drabbar oss alla. Under alla svårigheter man påträffar under livets gång måste man alltid försöka hitta någon positiv sida. Fokusera på att växa och utvecklas personligt på ett sätt som gör att du står över de omständigheter du befinner dig i just nu!

Vi kommer stänga efter sista julbordet och öppna upp kort igen under starten av det nya året med en trettondagshelg middag lördag 7 januari 2023.
Mer information och bokning https://fragsta.se/trettondan

Under den kalla perioden på året kommer vi bara fokusera på att erbjuda olika evenemang middagar på helger som kommer ligga ute på websidan för att bokas.

 

Vad hände under 2022

Efter rekordåren under pandemin blev året som gått ett mer normalår. 

Påsken är som vanligt en stor tradition och som vanligt kommer ni kunna boka bord till den fantastiska Påskmåltiden! Vi kommer lägga ut erbjudandet för 2023 lite längre fram!

Ett fåtal bröllop firades på logen och till 2023 har vi fått in en mycket stor efterfrågan så flera helger kommer gården vara abonnerad för bröllop.

Årets uppläga av vårt italienska julbord blev en succé! Vi fortsätter med vår serverade julmåltid, lite nyheter på menyn men samtidigt stor uppskattning för våra klassiska rätter Baccalà och Insalata russa!

Familjen Rugolo kommer nu vila ut och fira jul och nyår! Så vi ses till trettondagshelgen igen!

Vi hörs vid nästa utskick och önskar alla våra kunder och vänner en fantastisk Jul där vi hoppas ni får möjlighet att ha tid med varandra titta tillbaka på det positiva som ni fått uppleva under året som gått! 

Buon Natale e un Buon inizio dell’anno 2023!

Benvenuti dalla famiglia Rugolo!
Frägsta Hälsingegård
www.fragsta.se

× Chat