Frägsta Hälsingegård

Boka julmåltid och boende!

-->

Boka den italienska julmåltiden med en övernattning på Hälsingegård!

Från 19 november - 22 december 2021

Att vistas på Frägsta för ett julbord följt av en övernattning ger en helhetsupplevelse! Vi har 3 rum som max bor det 6 gäster på gården vilket gör det väldigt säkert vad gäller smittspridningenrisken av COVID 19!
Även som vaccinerad måste alla fortsätta att vara försiktiga och hålla avstånd och följa övriga rekomendatationer från FHM!

All info om julbordet kan du läsa om här https://fragsta.se/italienskt-julbord

Vi välkomnar dig med vårt italienska värdskap i den magiska miljö, som skapas i denna hälsingegårds salar från 1800-talet med tända brasor och levande ljus. Efter förra årets succé fortsätter vi med vårt serverade julbord som ger den klassiska helhetsupplevelsen som våra gäster uppskattar under besöken på Frägsta, 

Även om läget förändras hela tiden med Coronavirusets utveckling fortsätter vi att vara försiktiga genom att hålla avstånd samt inte ha kunder springande i salarna. Dukningen kommer anpassas så vi kan hålla avstånd.

Julbord med övernattning kostar 1399 kr/person
Julbord kostar 599 kr/person boka här
Julbord take away 399 kr/person boka här

Start 19/11 torsdagar, fredagar och lördagar.
För större slutna sällskap erbjuder vi även andra veckodagar. 

Skicka bokningsförfrågan!

Här kan ni skicka in en bokningsförfrågan på julbord. Välj vilken dag ni vill komma. Viktigt att uppge att telefonnummer som vi kan kontakta er på. Vi besvarar förfrågan inom 24 timmar.

Tack!

Vi har tagit emot din bokningsförfrågan, skulle du inte få svar av oss inom 24 timmar hör gärna av dig på 070 266 15 86.
Med vänlig hälsning Henrik Rugolo