Frägsta Hälsingegård

Boka Italienskt Julbord

-->

Boka den italienska julmåltiden eller i paket med en övernattning på Hälsingegård för en oförglömlig upplevelse!

Från 19 november - 22 december 2021

Vi välkomnar dig med vårt italienska värdskap i den magiska miljö, som skapas i denna hälsingegårds salar från 1800-talet med tända brasor och levande ljus. Efter förra årets succé fortsätter vi med vårt serverade julbord som ger den klassiska helhetsupplevelsen som våra gäster uppskattar under besöken på Frägsta, 

Att vistas på Frägsta för ett julbord följt av en övernattning ger en helhetsupplevelse! Vi har 3 rum som max bor det 6 gäster på gården vilket gör det väldigt säkert vad gäller smittspridningen
risken av COVID 19!
Även som vaccinerad måste alla fortsätta att vara försiktiga och hålla avstånd och följa övriga rekomendatationer från FHM!

Även om läget förändras hela tiden med Coronavirusets utveckling fortsätter vi att vara försiktiga genom att hålla avstånd samt inte ha kunder springande i salarna. Dukningen kommer anpassas så vi kan hålla avstånd
.

Julbord med övernattning kostar 1399 kr/person
Julbord kostar 599 kr/person
Julbord take away 399 kr/person 

Start 19/11 torsdagar, fredagar och lördagar.
För större slutna sällskap erbjuder vi även andra veckodagar. 

Skicka bokningsförfrågan!

Här kan ni skicka in en bokningsförfrågan på julbord. Välj vilken dag ni vill komma. Viktigt att uppge att telefonnummer som vi kan kontakta er på. Vi besvarar förfrågan inom 24 timmar.

Serveringen inleds med entrérätter med julens inslag tillsammans med rätter som känneteckanr Frägsta. Vi blandar typiska rätter för julperioden från vår italienska tradition med rätter som finns under resten av året också. Inledningen med antipaston kommer ha med den mycket eftertraktade ”baccalà” bland friteringarna.

Del av måltidens upplevelse är berättelsen om de rätter som serveras, av den anledningen delar vi upp ankomsterna i de olika salarna. Så vi börjar kl. 17.30 i en del av rummen. Kl. 18.30 tar vi emot fler gäster i övriga delar av rummen.

Du får avnjuta denna måltid under en kväll utan tidsbegränsad sittning, där du har all tid att smaka dig genom denna gastronomiska resa.

 

Bokning: Epost, telefon/SMS/whatsapp 0702661586, Facebook messenge

Priser 2020
Julbord  599 kr/person (inklusive moms)

Julbord med övernattning och frukostbuffé torsdag-lördag
1399 kr/person (inklusive moms)

Inkluderar: vatten och kaffe.
Barn från 0-4 år äter gratis, från 4-7 år 150 kr, från 8-15 300 kr från 16 år räknas som vuxna.

Dryckespaket!
Lilla paketet => 2 glas vin   215 kr
Stora paketet => med två glas vin, 1 prosecco/avec   325 kr
Konferenspaket läs mer längre ner

 

Paketpris halvdagskonferens med julbord

Konferenslokal halvdag utrustad med papper, pennor, pc kanon, blädderblock/whiteborad och vatten.
Ankomst efter lunch inledning med konferens
Kaffe paus med frukt
Avslutning med julbord
699 kr /person + moms 25%

I denna video berättar våra kunder på julbordet 2020 om deras upplevelse på Frägsta i under pandemin! Tack för besöket Fageströms karamellfabrik

Tack!

Vi har tagit emot din bokningsförfrågan, skulle du inte få svar av oss inom 24 timmar hör gärna av dig på 070 266 15 86.
Med vänlig hälsning Henrik Rugolo

×

Powered by WhatsApp Chat

× Chat